AND SO THE LOVE STORY BEGINS...

Tijdens het plannen en organiseren van jullie bruiloft komen een hoop dingen kijken, waaronder ook de vraag: wie wordt onze fotograaf? Ik wil jullie heel graag helpen om deze vraag zo snel mogelijk van dat oh zo lange lijstje af te halen. Dus, zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf die jullie bruiloft op een verhalende manier vastlegt en tot bloei komt in een omgeving waar van alles tegelijkertijd gebeurt? Die jullie op het gemak laat voelen en ongemerkt haar weg vindt tussen alles wat er plaatsvindt? Een bruidsfotograaf die niet alleen de belangrijkste momenten vastlegt, maar juist ook oog heeft voor details en de spontane emoties en gebeurtenissen? Dan kijk ik er erg naar uit om jullie te ontmoeten tijdens een eerste kennismaking! Ik vind het belangrijk om echt júllie Love Story vast te leggen, van begin tot eind, zonder jullie statisch te laten poseren. Spontaan, ongedwongen en natuurlijk is waar het bij bruidsfotografie om draait.

Voorbereidingen

Kennismaking

Als jullie ervoor kiezen om jullie bruiloft vast te laten leggen door mij, dan vertel ik jullie graag meer over mezelf en mijn werk tijdens een gezellig kennismakingsgesprek. Bovendien zullen we het hebben over jullie grote dag en over jullie verwachtingen van mij als bruidsfotograaf. En jullie kunnen dan natuurlijk alles aan mij vragen wat je maar te binnen schiet! Als blijkt dat het van beide kanten klikt, kunnen we de datum officieel vastzetten. 

Loveshoot

In de aanloop naar jullie bruiloft, krijgen jullie een Prewedding shoot van mij cadeau. Zo kunnen we elkaar nóg beter leren kennen en krijgen jullie alvast de kans om te wennen aan mij én aan de camera. Bovendien kunnen we dit moment mooi gebruiken om nog wat laatste details door te spreken van jullie grote dag. De foto’s lever ik uiteraard op voordat jullie bruiloft plaatsvindt, zodat jullie deze eventueel kunnen gebruiken voor jullie trouwkaart.

Op zoek naar een losse Loveshoot? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

Yes I do!

Willeke Mulder Bruidsfotografie

Perfectie van het moment

Ik ben altijd op zoek naar de perfectie van het moment. Elke bruiloft is namelijk anders en het gaat er mij niet om een ‘Pinterest-perfecte’ bruiloft vast te leggen, maar júllie perfecte dag, precies zoals deze is en hoe deze ook verloopt. Ik schiet daarom zo veel mogelijk beelden gedurende jullie bruiloft. Alles om er zeker van te zijn dat al die spontane momenten, ook die jullie misschien zelf niet zien, gevangen zijn op beeld. Kijk dus ook niet raar op als ik ineens op de grond lig of mij tussen een bosje wurm om juist dat ene plaatje te kunnen schieten. 

Nagenieten

Preview

Hoe mooi en leuk is het om bij het nagenieten van jullie grote dag meteen een aantal foto’s erbij te pakken! Dat kan, want ik stuur jullie binnen 48 uur na afloop van de bruiloft een preview op met ongeveer 10 foto’s. Ik probeer er van ieder belangrijk moment een foto bij te doen, zodat jullie écht even een kleine herbeleving ervaren. 

Oplevering bruidsreportage

Na 6-8 weken deel ik met jullie de volledige bruidsreportage. Dit zijn minimaal 400 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die jullie in hoge resolutie ontvangen. Ik vind de nabewerking van foto’s een van belangrijkste én leukste dingen aan bruidsfotografie, omdat het net even extra die warme sfeer benadrukt of die lach op het gezicht van de bruid zo levendig maakt als deze was. Het maakt de beelden uniek. Belangrijk vind ik dat de nabewerking natuurlijk blijft en dat het de dag zoals deze was perfect weerspiegelt.

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Bruidsfotografie

Ik werk bij bruidsfotografie bewust niet met kleinere uurpakketten. Ik geloof namelijk dat iedere bruiloft het verdient om in zijn geheel vastgelegd te worden. Dit betekent dat ik, afhankelijk van hoe jullie dag er precies uitziet, de hele dag aanwezig kan zijn. Van het moment van aankleden in de ochtend, totdat ik de beginsfeer van de avond heb vastgelegd. Ik vind het belangrijk om ieder moment dat voor jullie dierbaar is, te kunnen vangen in beeld.

Voor een bruidsreportage vraag ik een vast tarief van €1895.

Deze bruidsreportage is inclusief:

Extra opties:

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Hebben jullie trouwplannen voor 2024 of 2025 en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN ECHTE EN SPONTANE EMOTIES IN ONGEDWONGEN SFEREN

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE PERFECTIE VAN HET MOMENT

SPONTANE FOTOGRAFE DIE JE AAN HET LACHEN MAAKT