WHEN WE HAVE EACH OTHER, WE HAVE EVERYTHING

Het leven vliegt aan ons voorbij, soms sneller dan we willen. Kinderen groeien op, ouders worden grootouders en nieuwe verhalen verdwijnen in de herinnering. Hoe mooi is het dan om de tijd eventjes stil te kunnen zetten en vast te leggen wat je op dit moment hebt als gezin of als familie. Dit doe ik heel graag voor en samen met jullie. Geen geposeerde statische familieportretten, maar het vastleggen van echte en spontane emoties in ongedwongen sfeer. Ik vind het fantastisch om jullie als familie vast te leggen, precies zoals jullie zijn. Ieder gezin en iedere familie heeft namelijk haar eigen unieke verhaal en dat is alleen te vangen wanneer ik mij echt even laat onderdompelen in jullie gezins- of familieleven. 

Voor de familieshoot

Locatie die bij jullie past

Als jullie ervoor kiezen om jullie Love Story vast te laten leggen door mij, spreken we voorafgaand aan de shoot een datum, tijdstip als ook een locatie met elkaar af. Dit kan een binnen- of een buitenlocatie zijn: zolang het maar een plek is waar jullie je veilig, vertrouwd en gelukkig voelen! Denk bijvoorbeeld aan een plek waar jullie als gezin of familie graag komen. Vinden jullie het lastig om iets te bedenken, dan denk ik natuurlijk graag met jullie mee.

Tip & Tricks

Natuurlijk kan ik jullie ook van te voren tips meegeven over (aan)kleding en bijvoorbeeld bepaalde attributen die goed werken bij dit soort shoots, maar uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat jullie zijn zoals jullie zijn.  

Tijdens de familieshoot

Spontane familiefotografie

Tijdens de shoot draait alles om jullie als gezin of als familie. Ik vind het daarbij belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, van kind tot (groot)ouder, en vooral, dat jullie plezier hebben samen, zonder dat ik hier merkbaar een deel van uitmaak. Bovendien is niets voor mij te gek: rondspringende kinderen, eigenwijze baby’s of veeleisende pubers, ik heb er allemaal ervaring mee én vooral veel plezier in!

Als jullie veel liever alleen de kinderen op beeld hebben, bijvoorbeeld als cadeau voor grootouders, voor in een familiealbum of gewoon omdat het mooi is om de herinnering aan deze tijd vast te leggen, dan kan dat natuurlijk ook! Geef dit bij het boeken gewoon eventjes aan.

Na de familieshoot

Preview

Na de shoot zijn jullie (en nog vaker de kinderen) natuurlijk reuzebenieuwd. Dat snap ik maar al te goed! Daarom stuur ik jullie binnen 48 uur na de familieshoot een kleine preview met 4 foto’s. Zo kunnen jullie alvast nagenieten van dit mooie moment met elkaar.

Oplevering familiereportage

Na ongeveer 2 weken deel ik met jullie de volledige familiereportage. Dit zijn minimaal 25 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die jullie in hoge resolutie ontvangen. Ze zijn hierdoor mooi af te drukken voor bijvoorbeeld aan de muur of in een familiealbum.

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Familiefotografie

De investering die ik vraag voor een familiereportage is:

Deze familiereportage is inclusief:

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Hebben jullie speciale wensen of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met mij op.

Willeke Mulder familiefotografie

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN ECHTE EN SPONTANE EMOTIES IN ONGEDWONGEN SFEREN

VEEL LIEFDE VOOR KINDEREN

SPONTANE FOTOGRAFE DIE JE AAN HET LACHEN MAAKT