THE BEST THING TO HOLD ONTO IN LIFE IS EACH OTHER

Als je de liefde van je leven hebt gevonden, wil je niets anders dan constant bij diegene zijn. Vasthouden en nooit meer loslaten. Samen de mooiste momenten beleven, avonturen aangaan en herinneringen maken. Je wilt van de losse verhalen die jullie hebben, één verhaal maken, één Love Story. Ik wil jullie heel graag helpen om deze Love Story vast te leggen en te pauzeren, zodat je altijd weer terug kan naar deze waardevolle herinnering en kunt herbeleven wat je op dat moment samen beleefde. Het gaat hierbij echt om het vastleggen van de liefde en de energie die jullie samen verbindt en maakt tot wie jullie als lovers zijn. 

Voor de Loveshoot

Locatie die bij jullie past

Als jullie ervoor kiezen om jullie Loveshoot vast te laten leggen door mij, spreken we voorafgaand aan de shoot een datum, tijdstip als ook een buitenlocatie met elkaar af. Denk bijvoorbeeld aan een plek waar jullie graag komen of die voor jullie een speciale betekenis heeft. Het gouden uur is natuurlijk het beste en mooiste moment van de dag om deze shoot te doen! Dit is de korte periode net voor zonsondergang. In deze periode is het licht zachter en warmer, wat echt de allermooiste beelden oplevert! De enige voorwaarde voor fotograferen tijdens het gouden uur is natuurlijk wel dat het (winter)zonnetje die dag schijnt. Maar op bewolkte en mooie winterse dagen kunnen we natuurlijk ook een shoot plannen waar prachtige beelden uit zullen komen!

Tip & Tricks

Natuurlijk kan ik jullie ook van te voren tips meegeven over (aan)kleding, maar uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat jullie als lovers zijn zoals jullie zijn.  

Tijdens de Loveshoot

Spontaan en natuurlijk

Tijdens de Loveshoot vind ik het belangrijk om jullie de ruimte te bieden die jullie nodig hebben om jezelf te zijn. Mijn spontaniteit en grapjes helpen hierbij, maar ik doe dit vooral door jullie vrijwel zelf te laten bepalen wat jullie samen doen. Het tonen van liefde aan elkaar behoeft immers geen aanwijzing of richting. Ieder doet dat op z’n eigen manier en dat is nu precies wat ik vast wil leggen! Dit leidt uiteindelijk tot hele natuurlijke en liefdevolle beelden, die spontane emoties in een ongedwongen sfeer laten zien: een ware weerspiegeling van jullie Love Story.

Na de Loveshoot

Willeke Mulder Loveshoot

Oplevering liefdesreportage

Na ongeveer 2 weken deel ik met jullie de liefdesreportage. Dit zijn minimaal 25 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die jullie in hoge resolutie ontvangen. Ze zijn hierdoor gemakkelijk af te drukken voor bijvoorbeeld aan de muur of in een album.

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Loveshoot

De investering die ik vraag voor een Loveshoot is €225

Deze Loveshoot is inclusief:

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Hebben jullie speciale wensen of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met mij op. 

Willeke Mulder Loveshoot

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN ECHTE EN SPONTANE EMOTIES IN ONGEDWONGEN SFEREN

WARE WEERSPIEGELING VAN JULLIE LOVE STORY

SPONTANE FOTOGRAFE DIE JE AAN HET LACHEN MAAKT