NEWBORN LIFESTYLE FOTOGRAFIE

WHERE LIFE BEGINS, AND LOVE NEVER ENDS

Een nieuw leven: kwetsbaar, klein en vol verwondering voor de wereld om zich heen. Er is maar weinig dat mooier is dan de eerste weken van een mensenleven. Het liefst zou je willen zeggen tegen jullie kleine: ‘Niet te snel opgroeien!’, maar voor je het weet vliegen de weken voorbij en zie je verandering na verandering. En juist omdat het allemaal zo snel gaat en door alles wat je bezighoudt in deze eerste periode, vergeet je vaak om even een moment te nemen om deze eerste weken vast te leggen en te vangen op beeld. Ik wil jullie hier graag bij helpen door de herinnering aan deze mooie periode te pauzeren middels een Newborn fotoshoot, zodat je altijd weer even terug kan naar dit moment. Het moment dat het leven begon en de liefde nooit meer eindigde. 

Voor de Newborn shoot

Locatie die bij jullie past

Als jullie ervoor kiezen om jullie Newborn vast te laten leggen door mij, spreken we voorafgaand aan de shoot een datum, tijdstip als ook een locatie met elkaar af. Uiteraard slaapt jullie kleine nog veel, dus we doen dit in principe gewoon in de eigen vertrouwde thuisomgeving. Mochten jullie er toch bewust voor kiezen om het op een andere locatie te doen, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.. 

Tip & Tricks

Natuurlijk kan ik jullie ook van te voren tips meegeven over (aan)kleding, maar uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat jullie zijn zoals jullie zijn en dat de kleine, jullie als ouders en de andere gezinsleden zich op hun gemak voelen.

Tijdens de Newborn shoot

Precies zoals het is

De shoot draait om het vastleggen van jullie kleine, maar dit betekent natuurlijk niet dat de rest van de familie er niet bij hoort. Jullie zijn immers als gezin betrokken bij deze mooie eerste periode van het leven. Ik vind het daarom belangrijk om echt een ware weerspiegeling vast te leggen van de liefde en sfeer van deze periode, zoals dat voor jullie gezin is. Dit doe ik door op een hele ontspannen manier te fotograferen en niet te veel te sturen. De ervaring leert dat dit vaak heel natuurlijk verloopt. Maar, als jullie dit nodig hebben of fijn vinden, kan ik uiteraard wel aanwijzingen geven.

Na de Newborn shoot

Willeke Mulder Newborn fotografie

Oplevering Newborn reportage

Na ongeveer 2 weken deel ik met jullie de reportage. Dit zijn minimaal 25 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die jullie in hoge resolutie ontvangen. Ze zijn hierdoor mooi af te drukken voor bijvoorbeeld aan de muur of in een babyalbum.

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Newborn fotografie

De investering die ik vraag voor een Newborn reportage is:

 

Deze Newborn reportage is inclusief:

 

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Hebben jullie speciale wensen of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met mij op. 

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN ECHTE EN SPONTANE EMOTIES IN ONGEDWONGEN SFEREN

VEEL LIEFDE VOOR KINDEREN

SPONTANE FOTOGRAFE DIE JE AAN HET LACHEN MAAKT