OVER MIJ

OVER WILLEKE MULDER FOTOGRAFIE

Hé hallo! Ik ben Willeke en wat maakt het mij blij om jou hier te ontmoeten! Fotografie is voor mij veel meer dan het vastleggen van beelden. Het is het vertellen van een verhaal dat zo dierbaar is voor een ander en ik kan dit alleen vastleggen als jullie mij toelaten in jullie verhaal. En wat vind ik het fantastisch en voel ik mij vereerd als ik daar een onderdeel van mag zijn! Maar, ondanks dat ik mij maar al te graag achter mijn camera verschuil om van jullie gelukkigste en waardevolste momenten de mooiste beelden te schieten, vind ik het net zo belangrijk dat jullie wat meer van mij te weten komen. Gewoon omdat je dan weet met wie je te maken hebt en wie je toelaat bij het vastleggen van jouw levensverhaal. Ik kijk ernaar uit om jullie vanachter mijn camera te ontmoeten!

~ Partner, moeder, levensgenieter en creatief perfectionist ~

Ik ben getrouwd en moeder van 3 lieve boys. Ik ben en werk erg graag met mensen en ik heb dat 20 jaar met veel plezier mogen doen in de zorg- en dienstverlening. Maar, naast mijn passie voor de zorg ben ik ook mijn hele leven al bezig met mijn grootste hobby: foto’s maken. Als klein meisje stiekem binnensluipen in de doka van mijn broer of het fotorolletje van mijn vader leegschieten. Ja, je leest het dus goed: ik stam nog uit het analoge tijdperk. Na dit al die jaren als hobby naast mijn werk te hebben gedaan, heb ik in 2019 toch de stoute schoenen aangedaan en besloten mij vol te focussen op dat waar mijn hart ligt: fotograferen! En na afronding van de opleiding Vakfotografie in het voorjaar van 2019, ben ik naar de Kamer van Koophandel afgereisd en officieel van start gegaan als full-time fotograaf. 

Anderen omschrijven mij als vrolijk, spontaan, vol met grapjes en iemand die gemakkelijk en snel contact legt. Ik word blij van koffiemomentjes, mooie sieraden, temperaturen boven de 22 graden en van lange zomeravonden met mooie luchten (gouden uurtjes!). Dit combineer ik het liefst met een heerlijk wijntje en lieve vrienden op een terrasje. Ik houd van warme kleuren, die je ook terugziet in mijn foto’s, en ik lach altijd het hardst om mijn eigen grapjes. Ik houd van reizen en de wereld ontdekken en van avonturen beleven met mijn man en kinderen. Ook dan gaat de camera overigens altijd mee en moet de rest van het gezin regelmatig wachten omdat ik weer iets met mijn fotografische ogen zie wat vastgelegd moét worden. Waar we minstens 1 keer per jaar te vinden zijn, is op het fantastische eiland Ibiza! Zodra ik voet op dit eiland zet, valt alle stress en zorg van mij af en gaat de relaxmodus aan. Mijn man en ik hebben de droom om daar, als we later groot zijn, een tweede huis te hebben, waar we heerlijk kunnen overwinteren. 

Ik ben ook een creatief perfectionist. Zo eentje die altijd haar telefoon en sleutels kwijt is, maar niet stopt totdat jouw verhaal perfect is vastgelegd en nabewerkt. Het liefste wat ik doe is het verhaal van de liefde vastleggen. Ik kom tot bloei in een omgeving waar dit soort verhalen centraal staan, waar spontane momenten en echte emoties zich keer op keer weer voordoen. Waar geluk en verwondering in soms de kleinste gebeurtenissen is te vinden. En dat alles om ervoor te zorgen dat jij voor altijd een herinnering hebt aan deze mooie, bijzondere en soms ook alledaagse momenten in het leven.

En voor de technisch geïnteresseerden onder ons: ik heb twee camera’s die ik gebruik om mijn foto’s te schieten: beide een Sony A7 III full-frame systeemcamera. De lenzen waar ik het liefst mee fotografeer zijn mijn 35 mm f/1.8 en mijn 85 mm f/1.4. Hierdoor ben ik in staat om ook bij slechtere lichtomstandigheden mooie en scherpe foto’s te maken. Waar dit echt nodig is, gebruik ik een externe flitser, maar dit doe ik het liefst zo min mogelijk.

Willeke Mulder Fotografie

WAT TE VERWACHTEN?

Wanneer je voor mij als fotograaf kiest, dan hebben we te maken met een aantal afspraken die ik hier graag even met je deel. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en kunnen we ons volledig focussen op waar het echt om draait: jouw of jullie verhaal op beeld vastleggen! Want dat vind ik natuurlijk het leukst!

Betaling

De investering die ik vraag wordt voldaan na afloop van de shoot of reportage. Wanneer de shoot of reportage heeft plaatsgevonden, stuur ik direct erna een factuur. Binnen 7 dagen na ontvangst van deze factuur dient het bedrag te zijn overgemaakt op mijn rekening. Zodra ik de betaling binnen heb, kan ik beginnen met de nabewerking en deel ik de volledige reportage binnen een aantal weken. De investeringen die genoemd worden op deze website kunnen altijd zonder aankondiging gewijzigd worden. Alle tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. Hiervoor geldt een extra bedrag van €0.35 per kilometer vanaf mijn huisadres in Sliedrecht. 

Levering

De foto’s worden geleverd in hoge resolutie en zijn altijd zorgvuldig nabewerkt in de stijl die je hier op de website vindt. Ik lever daarom geen onbewerkte beelden.

Stel alle vragen!

De regel bij mij is: vraag alles! Gekke of domme vragen bestaan niet en zonder antwoorden kom je vaak niet verder. Ik heb liever dat je iets tien keer vraagt dan dat je ermee rond blijft tobben. Samen komen we er altijd wel uit, wat het ook is!

Gebruik

Wanneer je kiest voor mij als fotograaf dan geef je mij automatisch toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden online (zoals portfolio of Social Media) dan wel offline, tenzij van te voren anders afgesproken. Op foto’s zonder herkenbare gezichten behoud ik altijd het auteursrecht.

De foto’s lever ik voor eigen gebruik, wat betekent dat je deze eveneens zelf gewoon kan delen op bijvoorbeeld Social Media. Hartstikke leuk zelfs! Ik vraag jullie in dit geval om de foto’s te plaatsen zoals ik ze lever. Bovendien waardeer ik het erg als je mijn naam hierbij vernoemt!