BEHIND EVERY PERSON IS A STORY WORTH KNOWING

Net als er achter elk koppel, elke familie of belangrijke gebeurtenis zoals een bruiloft een verhaal zit, zit er ook achter ieder uniek persoon een eigen verhaal. En bij het vertellen van dat verhaal wil ik je ook maar al te graag helpen door dit vast te leggen op beeld. Vastleggen wie jij bent, wat je uitstraalt of wat je over wilt brengen op anderen. Misschien wil je graag een mooi zelfportret voor je partner, of voor andere dierbaren, of misschien wil je altijd nog eens wat mooie beelden van jezelf die je kunt gebruiken op Social Media zoals LinkedIn. 

Voor de portretshoot

Afspraak maken

Als je ervoor kiest om een portretshoot bij mij te boeken, spreken we voorafgaand aan de shoot een datum, tijdstip, als ook een locatie met elkaar af. Wanneer je kiest voor een buitenlocatie dan is het gouden uur vaak het mooiste moment om de portretshoot te doen. Dit is een korte periode net voor zonsondergang. In deze periode is het licht zachter en warmer, wat echt de allermooiste beelden oplevert! De enige voorwaarde voor fotograferen tijdens het gouden uur is natuurlijk wel dat het (winter)zonnetje die dag schijnt. Maar op bewolkte en mooie winterse dagen kunnen we natuurlijk ook een shoot plannen waar prachtige beelden uit zullen komen!

Tip & Tricks

Bij een portretshoot is het het mooist als je een locatie uitkiest die goed bij jou als persoon past. De omgeving draagt namelijk ook bij aan de uitstraling. Als je het lastig vindt om dit te bedenken, dan denk ik natuurlijk graag met je mee. Daarnaast kan ik je ook van te voren tips meegeven over (aan)kleding, maar uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat je bent zoals je bent. 

Tijdens de portretshoot

Spontane en oprechte beelden

Bij het vastleggen van portretten vind ik het belangrijk om echt jouw verhaal vast te leggen. Ik maak geen formele portretfoto’s op witte achtergrond, maar ik wil oprechte en spontane beelden vastleggen die jouw unieke verhaal vertellen van wie je bent en wat je uitstraalt. Dus draag je altijd een haarband in je haar, ben je dol op tuinbroeken, pumps of sieraden of ben je niet te scheiden van jouw hond of kat: ik wil het allemaal op beeld zien te vangen! Precies zoals je bent. 

Willeke Mulder portretfotografie

Na de portretshoot

Oplevering portretreportage

Na ongeveer 2 weken deel ik de portretreportage met je. Dit zijn minimaal 10 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die je in hoge resolutie ontvangt. Ze zijn hierdoor gemakkelijk en mooi af te drukken voor bijvoorbeeld aan de muur of in een album, maar ook voor Social Media goed te gebruiken. 

Geïnteresseerd in een portretreportage voor je bedrijf? Dat kan natuurlijk ook!

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Portretfotografie

De investering die ik vraag voor een portretshoot is €195

Deze portretshoot is inclusief:

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Heb je speciale wensen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met mij op.

Willeke Mulder portretfotografie

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN OPRECHTE EN SPONTANE BEELDEN

MOOIE WEERSPIEGELING VAN WIE JIJ BENT EN WAT JE UITSTRAALT

SPONTANE FOTOGRAFE DIE JE AAN HET LACHEN MAAKT