BEHIND EVERY BUSINESS IS A STORY WORTH KNOWING

Geen liefde voor een ander, maar liefde en passie voor je vak. En over deze liefde en passie wil je maar al te graag iets vertellen aan de mensen om je heen, en dan met name aan de doelgroep die voor jou belangrijk is. Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om hierin te delen wie je bent en waar je als bedrijf waarde aan hecht: want achter elk bedrijf zit wel een verhaal en jouw doelgroep is daar geïnteresseerd in. Ik kan je hierbij helpen door jouw verhaal vast te leggen op beeld. Dit betekent geen formele portretfoto’s, maar oprechte en spontane beelden die de visie en uitstraling van jouw bedrijf weerspiegelen. Het gaat hier om het vinden van de juiste balans tussen wie jij als professional bent en wie de persoon achter jouw Business Story is. Deze beelden kun je vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld je website, Social Media of een visitekaartje.

Voor de portretshoot

Locatie die bij jou past

Als je ervoor kiest om jouw Business Story vast te laten leggen door mij, spreken we voorafgaand aan de shoot een datum, tijdstip als ook een locatie met elkaar af. Het mooiste is om een omgeving te kiezen die past bij het verhaal dat jij wilt vertellen en de sfeer die jij met jouw bedrijf wilt uitstralen. Dit kan dus in principe overal zijn en zowel binnen als ook buiten.

Luisteren naar jouw verhaal

Ik vind het belangrijk om voorafgaand aan de shoot in gesprek te gaan over jouw bedrijf. Alleen op deze manier kan ik erachter komen wat jou drijft en begrijpen welke weerspiegeling jij neer wilt zetten. Ik kan je dan bijvoorbeeld ook meer richting geven als je nog twijfelt over de locatie of over (aan)kleding. Uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat je dicht bij jezelf blijft en dat je uitstraalt wat jij uit wilt stralen.

Tijdens de portretshoot

Jouw Business Story op beeld

Bij het vastleggen van jouw Business Story vind ik het belangrijk om echt jouw verhaal vast te leggen. Ik maak geen formele portretfoto’s op witte achtergrond, maar ik wil oprechte en spontane beelden vastleggen die jouw unieke verhaal vertellen. Niet alleen een portret van jou als persoon, maar vooral een portret van jouw bedrijf, waar jij als persoon een onmisbare factor in bent. 

Na de portretshoot

Oplevering reportage

Na ongeveer 2 weken deel ik de portretreportage. Dit zijn minimaal 10 digitale foto’s die zorgvuldig nabewerkt zijn en die je in hoge resolutie ontvangt. Zo kun je ze gemakkelijk gebruiken voor op je website, Social Media zoals LinkedIn of Instagram of voor op visitekaartjes. 

Geïnteresseerd in een gewone portretreportage? Dat kan natuurlijk ook!

Willeke Mulder Fotografie

INVESTERING

Zakelijk portret

De investering die geldt voor een zakelijk portret is op aanvraag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsstelling op maat. 

De zakelijke portretshoot is inclusief:

De tarieven zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Heb je speciale wensen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met mij op. 

Willeke Mulder Zakelijk portret

WAAROM KIES JE VOOR MIJ?

VASTLEGGEN VAN OPRECHTE EN SPONTANE BEELDEN

TIJD VOOR HET BEGRIJPEN VAN JOUW VERHAAL

MOOIE BALANS TUSSEN PERSOONLIJK EN PROFESSIONAL